2024-ben is február első hétvégéjén került megrendezésre a Felnőtt magyar országos bajnokság. A különböző versenyszámokba összesen 82 nevezés érkezett, így a lebonyolítási rendszer egyenes kieséses főtábla volt, a női páros versenyszám kivételével. Ott a játékosok két csoportban kezdték meg a küzdelmeket, majd a csoport első és második helyezettje jutott a főtáblára.

A legnépesebb mezőny a férfi egyéni versenyszámban volt. Itt a küzdelmek végén Szerecz Márton, a MultiAlarm SE versenyzője diadalmaskodott, megszerezve ezzel első felnőtt magyar bajnoki címét. A dobogó második fokán Könczöl Ádám (VSD) állhatott, míg a harmadik helyen a MultiAlarm SE két fiatal versenyzője, Mesterházy Milán és Tóth Kristóf végzett.

Női egyéni kategóriában a 2024-es magyar bajnoki cím Gond Danielláé (MultiAlarm SE) lett. A második helyen Szőke Mónika a VSD Dániában élő játékosa végzett. A dobogó harmadik fokára pedig szintén fiatal feltörekvő játékosok állhattak: Simon Aliz (Fehérvár BSE) és Szabó Zsófi (MultiAlarm SE).

A férfi párosok bajnoki címe parázs háromszentes mérkőzésen dőlt el. Az első játszmában diadalmaskodni tudó Kereszti Zoltán (Tisza TSE) – Szerecz Márton kettős végül nem tudta megőrizni előnyét, így a bajnoki cím végül a VSD-s Ágai Zsombor – Kis-Kasza Miklós párosához került. A dobogó harmadik fokára két fiatal MultiAlarm SE-s alakulat állhatott: Horváth Csanád – Mesterházy Milán és Tóth Barnabás – Tóth Kristóf.

Női párosban a későbbi döntősök a csoportmérkőzések során is találkoztak. A csoportmérkőzéstől eltérően a döntőben a Gonda Daniella – Szőke Mónika párosnak nehezebb dolga volt Hart Petra – Szabó Zsófi párosával szemben. A pécsi lányok megnyerték az első játszmát, azonban a Gond – Szőke páros fordítani tudott, így ők állhattak a dobogó legfelső fokára. A harmadik helyen Kustán Kata – Kustán Noémi (Fehérvár BSE) és  Karalyos Etelka (Hajdú TSE) – Dorozsmai Hédi (MultiAlarm SE) végzett.

Vegyes párosban a döntő hatalmas izgalmak között zajlott. Két szoros szett után a. döntő játszma   végül hosszabbításban dőlt el., így végül Kis-Kasza Miklós és Gonda Daniella szerezte meg a bajnoki címet Horváth Csanád és Hart Petra előtt. A harmadik helyen a Fazekas Bence – Vetor Nikol (VSD) és a Pápai Balázs – Pápai Luca páros végzett (Tisza TSE).

A verseny legeredményesebb versenyzője Gonda Daniella lett, aki 2024-ben a női egyéni, a női páros és a vegyes páros versenyszám magyar bajnoki címét is magának tudhatja.

Az országos bajnokság minden eredménye megtekinthető a verseny Tournament Software oldalán.