AirBadminton Challenge

JELENTKEZZ, JÁTSSZ, POSZTOLJ ÉS NYERJ!

A kihívás célja:
Keressük azokat az iskolai osztályokat, akik aktívak az AirBadminton játékban az iskolában és ezt a közösségi médiában kreatívan és figyelemfelkeltő módon meg is mutatják.

Mi az AirBadminton?
Az AirBadminton a tollaslabda új, szabadtéri változata. Az erre a célra kifejlesztett új labda – az airshuttle – iskola udvarokon, parkokban, játszótereken is igazi tollaslabda élményt ad a játékosoknak.

Ki jelentkezhet a kihívásra? Mi a teendő?
Általános és középiskolai osztályok jelentkezését várjuk. A játék akkor indul amikor az osztályban tanító pedagógusok (testnevelő, osztályfőnök, napközis tanár, …) egyike az airbadminton@tollaslabda.info címre megírja az iskola nevét és a kihívást vállaló osztály(ok) évfolyamát.

Mit kapnak a jelentkezők?
Minden jelentkező számára kezdő csomagot biztosít a Magyar Tollaslabda Szövetség és a Giftminton Webáruház, amely tartalmaz többek között 3 doboz airshuttle labdát és a kihívások teljesítéséhez szükséges tudnivalókat.

Hogyan lehet teljesíteni a kihívásokat?
A MTLSZ és a Giftminton Instagram oldalán rendszeresen megjelennek olyan felhívások, amelyeket az osztályok testnevelés órán, szünetben vagy délutáni sportkörön teljesíteni tudnak. Ezekről várjuk a minél látványosabb, kreatívabb posztokat a közösségi médiában. A játékban azok a posztok vesznek részt, amelyekben szerepel #ARBDchallenge hashtag és a @badmintonhungary és @giftminton jelölések.

Mi a győztes osztály díja?
A legaktívabb, legkreatívabb és legnagyobb közösségi média visszhangot kiváltó osztályt a Magyar Tollaslabda Szövetség meghívja az U13 és U19 korosztály Magyar Bajnokságára Ceglédre egy „osztálykirándulásra”. A 2024-es tavaszi kihívás győztes osztálya nem csak élvonalbeli tollaslabdát láthat testközelből, de bepillanthat a kulisszák mögé is és erről természetesen az MTLSz hivatalos Instagram oldal is beszámol.

Bővebb információk a kihívás játékszabályazatában olvashatók.

Egyéb dokumentumok: adatkezelési tájékoztató és adatkezelési nyilatkozat.