Március 16-án lezárásra került a 2023/2024-es versenyszezon Országos Cspatbajnoksága. 

A legerősebb osztályban, az extra ligában a körmérkőzések után a Multi Alarm és a VSD játszhatta a döntőt. A Pécsett megrendezett találkozó parázs küzdelmeket hozott. A férfi egyéni számokban Mesterházy Milán, Szerecz Márton és Tóth Kristóf révén a hazai csapat már 3:0-ra is vezetett, ám Sándorházi Vivien és Szőke Mónika győzelmével közelebb hozta a VSD-t. Az első férfi páros mérkőzéssel Horváth Csanád és Mesterházy Milán újra nagyobb előnyhöz juttatta a pécsi csapatot, így már csak egy győzelemre voltak a bajnoki címtől. A másik férfi párossal Szele Zoltán és Tóth Henrik, valamint a női párossal Bukoviczki Bianka és Szőke Mónika révén egyenlíteni tudott a vendég csapat. Így az utolsó mérkőzésre, a vegyes párosra maradt a döntés, melyen Horváth Csanád és Hart Petra bizotsította be a sikert a hazai cspaatnak. Ezzel a Multi Alarm SE megvédte bajnoki címét.

Az I. osztályban a körkérmkőzéses rendszerű lebonyolítás után hibátlan mérleggel a Debreceni Tollaslabda Klub bizonyult a legjobb csapatnak a HTSE, a Multicolor SE és a Tisza Tollas Se előtt.  Így ők játszhattak osztályozó mérkőzést az extra liga harmadik helyezttjével, a Fehérvár BSE-vel. Székesfehérváron a hazai csapat diadalmaskodott 8:1 arányban.

A II. osztály bajnoki címét körmérkőzések után a Bodajki TE szerezte meg. A dobogó második fokára a BEAC 1. számú csapata, míg a harmadik fokra a Pelikán DSE állhatott fel. 

III. osztályban a bajnoki cím sorsa a három területi bajnokság győztesei között dőlt el. Itt az első helyet a MEAFC csapata szerezte meg, őket a Veszprémi TE és a T(r)ollas SE 2. számú csapata követte.

A csapatbajnokság minden eredménye megtalálható a https://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=74c2e60c-42c5-4ded-92d9-ba228397fd86 linken.